Möjligtvis entreprenör, men jag klär inte i kostym.


Feel Good Inc
2010/04/19, 17:11
Filed under: Uncategorized

Länk: Gorillaz – Feel Good Inc. Skön låt och skön titel. Orsaken till detta, strålande sol och en ljummen vårbris som sakta virvlade runt i håret en liten stund för att sen dra vidare till att vända upp och ner på några löv.

Såg att jag skriver romanlånga inlägg var och varannan gång, så nu kommer ett litet kortare för att bryta av. Det har inte hänt så mycket varken idag eller igår, förutom att jag behagade att bli ett år äldre igår och fick diverse gratulationer. Det var trevligt. I morgon blir det Stockholm igen och ytterligare ett besök i Globen. Annexet igen faktiskt. Och det var väl ungefär allt.

Förövrigt kan jag berätta att jag via mail har blivit notifierad om att jag vunnit högsta pris i två tävlingar som jag utan min vetskap varit med i. I den ena tävlingen, som en inte alls suspekt organisation i Frankrike höll i, kammade jag hem två och en halv miljon euro och i den andra som jag tydligen var med i på grund av mitt frekventa handlande på Amazonee.com (sidan verkar inte funka, men de kanske håller på med maintenance) blev jag den stolta ägaren till ett mindre slott i USA och en halv miljon amerikanska dollar.  Nu vill de bara veta mitt kontonummer och kod så att de kan sätta över pengarna. De ska nog få min lottorad från i fredags.

Under och in (det är tvärtomspråk för över och ut som är en parafras på over and out).

Annonser

Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: