Möjligtvis entreprenör, men jag klär inte i kostym.


A Boat
2010/04/10, 11:13
Filed under: Uncategorized

Kapitel nio i Robinson Crusoe, nuff said!

”Vaknar upp inför en ny dag, sätter mig upp i sängen och blickar ut. Lägger mig igen.”

Så börjar första utkastet till Tomas Ledins sommarplåga ”Sommaren är kort” och man kan ju förstå att den inte hade blivit riktigt samma hit om han hade fortsatt på den banan. Men jag brukar tänka lite på den textraden en dag som denna. Solen lyser med sin frånvaro och återigen väljer Gud att vattna på en plats där vi redan har rinnande vatten i kranarna. Inte ska väl dock denna trista syn förmörka mitt sinne någon längre tid? Nej, saker och ting är kul sa jag någon gång förra året och vi (jag och mig själv) ska väl kunna styra ihop något trevligt idag också. Om inget annat så kanske jag ska börja fundera på frukost vilken minut som helst.

Men först en liten redogörelse för torsdagen och fredagen och kanske några ord om onsdagen om jag kommer ihåg vad jag gjorde.

Onsdagen började inte alls med kabellödning som man skulle kunna trott. Jag, Urban och Erik åkte istället in till stan och ett tak vid filbytertorget för att plocka ner lite saker som blivit kvar sedan Vinterljus. Väl där möttes vi av en stilla bris, strålande sol och +15grader. Samt Linköpings skyline i dagsljus. Inte dumt alls faktiskt. Detta tog hela förmiddagen. Efter lunch fortsatte vi med att en lirare från Fitzpatrick kom och visade upp lite av de produkter som han hade, bland annat en liten genomgång av Turbos nya line array TFA600. Lite som en blandning av en massa olika produkter. Systemet för att ställa vinkel är misstänkt likt J-seriens lösning, upphängningen i framkant har samma princip som Nexo Geo-T och HF-lösningen såg ut som en vidareutveckling av Meyers REM-horn. Lite kul faktiskt och det skulle vara roligt att lyssna på det. Det sprider ganska mycket åt båda håll 100×16, vilket gör att jag misstänker det att händer ganska mycket mellan lådorna. Lite som Q-serien. Vi fick också lyssna på Turbos Milan 15, ytterligare en plastlåda tänkte jag, men det var faktiskt en ganska bekväm upplevelse. Den var inte alls så honkig (kul ord faktisk) som plastlådor brukar vara dessutom vägde den ungefär som en RCF Art310 men med skillnaden att det satt en 15″ i istället för 310ans 10″. Bra feature. Det var väl ungefär onsdagen.

Torsdagen var en bra dag. FOH1 och Mon1 ställdes upp för att gås igenom för sommaren. XL4an startades upp och jag stod som ett litet barn och tittade på när den kalibrerade sina reglar. Dock visade det hela att stageboxen hade uppenbara skärmproblem. Något man inte vill ha. Alls. Någon gång. Detta tog ungefär en heldag att lista ut och jag, Erik, Urban, Björn och Jörgen slog våra kloka huvuden ihop för att försöka hitta en lösning på problemet. Men inte. Dagen gick åt till att fundera, testa, göra om, göra rätt, testa igen, fundera, fundera och testa igen. Följden av detta blev att jag under hela fredagsförmiddagen satt och läste på om pin 1 problematik. Mycket läsning finns det och jag sammanfattar det hela med att det är synd att avstånd finns. Fredagseftermiddagen gick åt till packa ihop saker som ska följa med Kalle Moréaus på två gig. Varav jag och Anders ska göra det första på söndag. Trevligt. MADI, SD8, M7CL, AIS112 och sex Ribaltor. Det kommer bli bra.

I torsdag blev det också en lite spontan middagsbjudning hemma på Borgbacken. Jakob och jag pratade om att styra upp lite pasta; ”Olivia kommer också och Amanda. Förresten, sa jag att Sanna och Andy dyker förbi? Och Ola.” Riktigt trevligt blev det till slut och en fantastisk matlåda dagen efter. Jag var kung i matsalen!

Fredagen bjöd också på två kära återseenden. Fika med coolaste Anton och lite godis med sköningen Jimmy.

Några bilder som kort sammanfattar de tre dagar i mitt liv som nu flutit förbi.

Nu frukost.

Annonser

2 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Kul att höra om dina bravader!
Du skriver så sjukt läckert med! Verkligen credd för det! Att du orkar…

Kommentar av Simon

Men Simon, tack. Det värmde mitt hjärta i vårmörkret.

Kommentar av andersbranden
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: