Möjligtvis entreprenör, men jag klär inte i kostym.


Uppdatering av både det ena och det andra
2009/10/15, 21:09
Filed under: Uncategorized

Det är inte bara bloggen som nu har fått sig en uppdatering. Min dator springer nu runt med Windows 7, jag springer runt med lite nya kläder, iFånen har nytt operativsystem,  och för att inte tala om den andra datorn som nyss installerade lite nya sköna ”säkerhetsuppdateringar”. Det enda (det här är lite pinsamt, men detta lilla ord är förmodligen det jag har svårast för i svenska språket. Det kvittar hur många gånger jag repeterar att ”den enda änden med ä är ändan”. Jag dubbelkollar alltid att det inte blev ”den ända”. Tillbaks till ämnet.)  som inte blivit uppdaterat är skidorna. Jag ska inte påstå att jag inte är sugen, för tänk dig ett par Völkl Katana med Duke- (eller kanske någon Randonnée) bindning. Men, det får bli nästnästa säsong, när planerna ändå är att åka till Kanada.

För att prata lite mer skidor, vilket nästan är det ända (got ya!) jag gör nu för tiden. Jag blir ständigt bombarderad med MMS från min käre bror som glatt beskriver hur bra skidåkningen är i Åre, medan jag sitter och lyssnar på varför fioler är dipoler vid vissa frekvenser och rundstrålande (varför finns ”hundstrålande”, men inte rundstrålande i WordPress ordbok?) vid andra. Men nu är det slut på avundsjukan! Årets skidsäsong inleds på lördag då Kåbdalis kommer belägras av åtminstone fyra galna studenter! Jag, Sara och Erka är så pepp att vi nästan inte kan stå. Det enda jobbiga är att Sara och Erka har sett varandra åka, men inte mig. Vilket gör att förväntningarna är skyhöga. Det är vänskap som står på spel! Men, jag får plocka fram min bästa åkning och visa vart skåpet ska stå och att jag inte bara är materialåkare.

Grattis, du har tagit dig igenom ett ganska ostrukturerat inlägg med konstig meningsbyggnad. Påminn mig om att ge dig en guldstjärna nästa gång vi ses!

Nu blir det ett, eller flera, avsnitt ”The Penguins of Madagascar”. Min nya favoritserie! Sen sängen, lång dag i morgon, skidprep och plugg!

Annonser

2 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Nej, Anders, ingen vänskap står på spel, hedern har vi lagt på hyllan. Jag kommer gilla dig ännu mer om du åker som ”crappy asian skier”, eftersom jag kommer framstå som att jag äger berget. Jag antar och hoppas att det är ömsesidigt.

Kommentar av Sarakasm

När ses vi då? Längtar efter en guldstjärna ……..
ha de´gott i backen o stå på benen. Det duger fint!

Kommentar av ruthan
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: