Möjligtvis entreprenör, men jag klär inte i kostym.


Träningsdagbok och saker
2009/10/05, 21:45
Filed under: Uncategorized

Det finns en viss risk för att denna blogg ett tag framöver kommer tilldelas en stor del gnäll, utrymme för våndor, negativa tankar om rörelse och diverse likartat.  Orsaken till denna är inte att jag sätter upp internets första klagomur utan för att jag har börjat träna. Träning sägs ge vissa positiva vibbar till din hälsa, men något som den också orsakar är smärta.  Här skulle min gode vän Jakob skratta lite åt mig och säga något klämkäckt i stil med att ‘det som inte dödar, det härdar’ eller ‘smärta är manligt’. Och till viss del kan jag hålla med honom, men då jag också har en blogg tänkte jag att istället för att skrika ut hur ont jag har så kan jag skriva det på ett lite med civiliserat manér, utan versaler och trehundrafemtioelva utropstecken efteter. Anser du dig vara lagd åt det sadistiska hållet kommer detta bli utmärkt kvällsläsning för att stilla ditt dagsbehov av skadeglädje.

Nog om detta. Vad har jag gjort idag? Tränat. Svårt att gissa? Nej förmodligen inte. Jag skrev ju faktiskt att jag hade börjat träna.

Nog om detta. Enligt dagens upplägg var det ryggen och biceps som skulle få sig en omgång och det hade inte ens börjat förens jag insåg att det här kommer bli en jobbig kväll. När passet var slut gick jag i sakta mak hemåt för att via mina stackars muskler och tillföra dem lite protein av det råare slaget. När jag kom innanför dörren och skulle ta av mig jackan förstod jag hur effektivt det kan vara att lyfta vikter om man vill se till att inte orka så mycket mer en kväll. Jackan kändes som gjord av betong, eller iallafall lättmetall. Inte alls lätt att ta av sig. Till slut lyckades jag och två stycken råa ägg svaldes, inte alls speciellt gott eller för den delen kul att titta på.

Mat och dusch stod efter detta på agendan och sen dess har jag legat i soffan och bävat inför den värsta träningsvärken i mannaminne som kommer infinna sig i morgon.

Under och in.

Annonser

2 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Men usch! Råa ägg! Du är inte klok Madicken.

Kommentar av Elin

– Sandaler minsann. Fint som kattskit i vällingen!

Kommentar av andersbranden
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: