Möjligtvis entreprenör, men jag klär inte i kostym.


Två saker att kryssa av…
2009/10/02, 11:30
Filed under: Uncategorized

Igår bockade jag av två viktiga saker ifrån min todolist. Den första och så också den angenäma var att åka till Boda Borg i Skellefteå. Sjukt kul, men jag saknade dvärgarna som i riktiga ”Fångarna på fortet”. Team Volvo, mitt lag, vann överlägset mot Team BMW så dagen började bra.  Efter tre timmars springande, tänkade och skrattande begav vi oss ner till stan för att göra den obligatoriska musikaffärspejlingen. Samuel (eller som han även kallas: Samuel på Jam) skaffade sig snabbt en ny kompis på Jambutiken och vi fick många tips på gitarrer som låter mer än de kostar.

Efter att blivit utkastade från 4sound (de skulle stänga) drog vi oss vidare till Skellefteås berömda pizzeria – Tre Kronor. Där väntade mandomsprovet! En Calskrove. Detta är ingen lek utan helt enkelt ett skrovmål (jo, hela skrovmålet inkl bröd, pommes, sallad, ketschp, 2*45grams hamburgare osv) inbakad i en Calzone (jo, en hel Calzone inkl skinka, ost och tomatsås). Kladdigt, degigt och inte alls speciellt gott, men helt klart värt det. Carl vann snabbhetstävlingen, Johannes kom tvåa, Samuel på Jam trea och jag slutade när det var en burgare kvar. Vuxet som bara denn, men inte manligt för fem öre. Vad fick man då ut av det hela? Jo, ett lätt tryck över bröstet resterande del av kvällen samt lite svårare att andas.

Kvällen avslutades med en galen biltur hem där vi ägnade oss åt att byta ut gitarrljuden i Sultans of Swing mot gitarrer med envelopefilter. Sjukt kul idé som man borde spinna vidare på.

Följer gör bilder för att visa hur grymma lagen på Boda Borg var (RED Edit: ett av lagen) samt det groteska med Calskrove.

Annonser

2 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Tjusigt.. Det är fruktansvärd hög status och väldigt manligt att ha tryckt en carlskrove.
Är för övrigt väldigt nöjd över att ha hittat hit till din eminenta blogg. Ska bli ett favoritbokmärke framöver. Lycka till med träningen oxå!

Kommentar av JOHAN ADERMALM

Tackar och bockar!

Kommentar av andersbranden
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: