Möjligtvis entreprenör, men jag klär inte i kostym.


Så här gör vi i Pite, eller: Så här gör jag i Pite
2009/09/17, 23:01
Filed under: Uncategorized

Arrrrggggghhh! Då börjar vi om igen då. Inte mycket blir som man vill när man jobbar med WordPress.

Bakgrund: Jag har en alldeles tom vägg som ser ganska mörkvit och tråkig ut, denna har jag länge tänkt fylla med något vackert. Det har dock aldrig blivit av. Jag funderade ett tag på att köpa Lack-hyllor från IKEA, men lämnade snart den idén då min lägenhet kan vara en av få lägenheter i Sverige som inte innehåller en sådan. Inte anade jag dock att lösningen skulle visa sig finnas alldeles i min närhet.

Under ett rutinuppdrag till soprummet insåg jag att någon hade slängt en livs levande, modell äldre, snowboard. Detta ledde till en otrolig tankeverksamhet som knappt går att finna motsvarigheter till i modern tid. Behålla den för att lära mig åka? NEJ! Hänga upp på väggen? Nej, inte alls snygg faktiskt. Bygga om till ett par skidor? Nja, men nej. Alldels för jobbigt. Behålla överhuvudtaget? Ja! Alldeles för rolig för att kasta bort. Tillslut stannade mina synapser vid kombinationen, behålla, hänga upp på väggen, hylla. En ganska passande kombination då det slog mig att den mörkvita väggen faktiskt var ganska tom.

Blixtsnabbt skickades ett SMS iväg till en väääldigt kreativ vän, innehållande instruktioner om var, hur och när det fanns ett projekt att påföra (ett alldeles nytt litet ord för att sammanföra påbörja och slutföra på ett enkelt och ekonomiskt försvarsbart sätt).

Nästa dag skulle all nödvändig materia för att förflytta en snowboard från snön till väggen införskaffas. Efter mycket om och men och underställ och skidor och försäsong och kläder och film och annat nödvändigt lyckades vi ta oss den knappa kilometern från Bäckgatan till Clas i sjön.

Några pengar fattigare begav vi oss hem för att slutföra projektet. Vilket också lyckades. Resultatet blev så bra att jag nästan övervägde att sluta sova för att istället tillbringa mina nätter tittandes på hyllan.

För att nu inte hålla er allt för länge på sträckbänken tänkte jag sluta skriva och lägga upp några bilder på slutresultatet. Håll tillgodo!

Jag ger er: En snowboard mindre i backen!

Annonser

Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: