Möjligtvis entreprenör, men jag klär inte i kostym.


Skriv valfri rubrik här.
2009/08/31, 16:26
Filed under: Uncategorized

Första gången var för fyra år sedan, sen dess har det bara blivit sporadiska försök utan att egentligen lyckas, men nu har jag påbörjat ett sista försök. Jag har skaffat en kalender. Inte en fin iFåneapplikation utan en såndär i papper och plast. Dessutom har jag lyckats leta rätt på en matchande penna som jag ska ha för att skriva i denna nya planerare.

Ni som känner mig så där riktigt bra vet att planering inte är min starkaste sida. Jag har mer inställningen att, det löser sig, något som ibland gör att jag inte riktigt får saker gjorda förrens i sista sekund. Allt som oftast löser det sig och så lägger jag lite extra krut som plåster på såren för att det inte blev gjort innan. Nu ska det dock bli slut på allt sånt.

Min första tanke när jag öppnade kalendern för några dar sedan var: ‘Oj, vad mycket plats. Det här ska jag väl aldrig kunna fylla.’ Men det ska jag tala om för er; det är inga som helst problem. Jag har nu, efter en (EN, 1, ONE, uno) dags aktivt användande funderat på att göra en egen kalender med mycket fler timmar i. Hur ska man hinna med allt när dygnet bara har 24 timmar!?!?!?! Jag fick nästan panik när jag insåg att det tog ungefär fyra och en halv minut att fylla upp hela veckan.

Jag tror att en av de stora stressfaktorerna idag är att folk skriver ner allt de tänkt, vill, måste, orkar göra. För när jag summerade allt som skulle göras insåg jag hur lite det egentligen var, men så fort jag tittade på kalendern blev jag alldeles kallsvettig och skrek tyst inombords.

Dagens summa summarum: Jag ska ge kalendern en chans till, men det är en liten chans. Märker jag att jag för en sekund gör mer  än när jag hade allt i minnet så åker den ut med huvudet före!

BTW: Hur kunde Dr Alban få skivkontrakt?

Annonser

5 kommentarer so far
Lämna en kommentar

håller med om det sista. och btw, almanackor är skit. förutom google calendar.

Kommentar av Anton

Jag har lovat mig själv att ge det en chans. Eftersom jag inte orkar bära runt på min dator, och telefonen är för jobbig att skriva på så ska det banne mig gå!
På tal om inget… Får du ett mail när jag svarar såhär?

Kommentar av andersbranden

Jepp, jag fyller i ”Uppmärksamma mig på vidare kommentarer via e-post” så då får jag mail när du svarar 😀

Kommentar av Anto

Wiiiiiiiiiiiiieeeeeee :D:D:D:D

Kommentar av andersbranden

Lycka till säger jag! Kom bara ihåg att boka av EGEN tid då du springer i skogen, plockar lingon, njuter av en god bok, bara slappar eller på annat sätt landar i dig själv. Kram

Kommentar av ruthan
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: