Möjligtvis entreprenör, men jag klär inte i kostym.


Glasgow, v2.0
2009/08/04, 14:54
Filed under: Uncategorized

Anton redan publicerat verison 1 av Glasgowresan tänker jag inte upprepa hans delar utan snarare skriva om de alternativa saker han av säkerhetsskäl (eller något i den stilen) inte nämnt.

Det hela började med en flygresa som hette duga. Inte nog med att det var Saharavarmt i planet innan avfärden, när planet väl lyft byttes detta till isbjörnskallt. Denna snabba omställning var för mycket för en del, som genast somnade utan att riktigt vara trötta. Se bild nr 1.

Väl framme i Glasgow insåg vi att vi hade glömt kolla hur man tog sig från flygplatsen till vandrarhemmet. En liten klausul som visade sig vara nog så viktig. Det slutade med att vi tog en taxi, en jättedyr sådan faktiskt. Taxiresan kostade faktiskt nästan hälften av vad vårt totala boende gjorde.  Det säger dock mer om boendet än om taxiresan. Se bild 2och 3.

Vi gjorde inget mer första dagen utan gick trötta och la oss, jagpå en badbrygga och Anton i ett bollhav. Eller var det två taskiga försök till att försöka uppnå definitionen av en säng? Vi förstod aldrig.

Nästa morgon gick vi ner till den utlovade frukosten och insåg att här blir inget lejon mätt. Efter tre helt vita mackor och en kopp te begav vi oss ut på rövarstråt. Se bild 4

Rövarstråtet blev lyckat och Anton orkade knappt bära alla saker vi köpt. Men inte nog med att vi hade gått in ialla av Glasgows klädaffärer, jag lyckades också dra med Anton och Sussie på Gallery of Modern Art som hade någon form av visa-homosexualitet-på-ett-så-vidrigt-sätt-som-möjligt-utställning.

Efter denna pärs gick vi till ett café för att testa på något riktigt skotskt. IRN BRU. Se bild 5. Det smakade ungefär som skotsk  Pommac.

Ungefär här tog mitt batteri i mobilen slut. Så fortsättning följer senare.

Annonser

1 kommentar so far
Lämna en kommentar

haha klockrent, vi får köra ännu en uppföljningspost när vi får sussies bilder! 😀

Kommentar av Anton
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: