Möjligtvis entreprenör, men jag klär inte i kostym.


Prickskyttetips!
2009/07/20, 17:32
Filed under: Uncategorized

Dagen började ganska bra med lite snooze och en skön frukost med dagens tidning. Fortsatte sedan i rask takt med lite lagerstädning och tillbakalämning av basar och slutsteg. Efter det en god kaffe hos Nocko och lite skitsnack om allt och ljud. Till sist en vällagad gös med aningen hård potatis. Fram till denna punkt en typiskt bra dag.

Men!!! När jag kom in till Linköping för att sätta mig på tåget till stockholm visar det sig att det är 71(!) minuter försenat. Jag får lugnande besked hos kundtjänsten, men trots det blir vi 76(!) minuter sena i hufvudstaden. Som plåster på såren får vi reda på att det går ett nattåg klockan 20:12 som vi ska hinna med. Vad som inte nämns är att det bara finns sittplatser! Idioter! Landkrabbor! Sugfiskar! Korvanus! Jubelidioter! Vem vill åka till Piteå sittandes? Dessutom blir jag tvåntimmar sen till morgonens scenbygge! Rikspukon!

Så dagens prickskyttetips är… *trumvirvel* …SJ-personal! Gör det till en rolig grej med barnen, eller kanske som after work med polarna. Möjligheterna är oändliga!

Annonser

Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: