Möjligtvis entreprenör, men jag klär inte i kostym.


Solljus for sale?
2008/12/07, 13:56
Filed under: Uncategorized

Ingen som har lite solljus som man skulle kunna få köpa? Vi har lite brist på denna vara här uppe. Klockan är nu fem i tre och det är kolsvart ute, förutom månen som reflekterar upp marken så man inte snubblar på en tv eller snödriva. Jo, här kan man faktiskt snubba över tvapparater. När jag gick hem från Adam Tensta i fredags så låg det en tv strax utanför huset. Bra förfest någon?

Igår var vi på kåren och lyssnde på ett elvamanna percussionband som spelade någon fårm av salsa eller annan valfri exotisk dans. Mycket trevligt och trots att det inte var överdrivet mycket folk där och lyssnade så spelade de i nästan tre timmar.

Nu ska jag till Eric och skriva ännu en rapport, can’t get enough of them! Annars väntar jag bara på att almanackan ska visa 17 dec så jag kan åka hem till älskade Rimforsa och fira jul!

Annonser

3 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Vill bara hälsa att solen lyser med sin frånvaro i Rimforsa också, förutom att vi har is- och snöbrist, men ljus både inne och utanför huset finns och familjen ser med glädje fram emot att få hem dig till jul!!!
PS har du inga bilder på något adventsfint hemma hos dig nu när du lagt tid på en juligare blogg??

Kommentar av ruthan

Låt inte mörkret segra Anders! Håll ut!
Snygg design förresten

Kommentar av Simon

Haha, fy fan! Dumpar man TV:n genom fönstret när man festar, då är man hardcore! 😀 … Själv har jag blivit lite skadad, går och önskar att det ska börja snöa (wtf?!) istället för att duggregna femhundra liter vatten på mig och min leriga bil varje dag… Värt för övrigt med Tensta!

Kommentar av Jimmyboooy
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: