Möjligtvis entreprenör, men jag klär inte i kostym.


3:e december – 21 dagar kvar
2008/12/03, 20:10
Filed under: Uncategorized

Julen närmar sig med stormsteg och inte nog med att snön blir allt djupare för varje natt så är det nu dags att köpa julklappar till nära och kära och då infinner sig årets största problem. Vad ska man köpa? Tanken räknas, inte för litet, inte för stort och helst något som de önskat sig länge och som varar lite längre än en ask choklad och två bananer.

Själv har jag önskat mig nästan uteslutande köksartiklar, vilket jag tolkar som att jag håller på att bli vuxen. Jag tycker faktiskt att det är ganska kul att laga mat och det är inte för intet som jag har fått det inofficiella smeknamnet Gormanders, men jag måste ju kunna komma på lite roliga saker att få också.

Det är inte bara julklappar och snö som bidrar till julstämmningen här uppe i nordligaste eskimåland. Igår var jag på en julkonsert, lokalen var mysigt dekorerad med ljusstaker, värmeljus, glitter och en och annan stjärna. På scenen spelade Ankars Big Band julmusik och de luktade jul i hela lokalen! Fett mysigt! Nu sitter jag däremot och lyssnar på Smooth Jazz Christmas, ett album som skulle kunna få världsrekord i slick.

Till sist vill jag bara klargöra att detta är  dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan föredopparedan. Tror jag…

Annonser

Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: