Möjligtvis entreprenör, men jag klär inte i kostym.


Drabbad!
2008/11/27, 21:31
Filed under: Uncategorized

Nu är jag en av de drabbade, jag vet inte om jag någonsin kommer ta mig ur denna kris. Jag vet inte hur det hände eller varför? Men som ett lejon smyger sig på sitt byte så drabbades jag.

När jag skulle sortera tvätten så blev en strumpa kvar. HUR kunde detta hända? Jag bor själv och har ingen att blanda ihop mina strumpor med, jag har förmodligen inte glömt den för jag kan inte komma på att jag någon gång skulle gått hem med bara en strumpa.

När jag insåg att jag var drabbad slog jag näven i bordet och tänkte att denna förbannelse minsann inte skulle vinna. Jag gjorde alltså det enda rädda och gick på skattjakt, men hur jag än letade kunde jag inte hitta min strumpa.

Som den naturvetare jag i grund och botten är så tror jag att det finns en naturlig lösning på detta. Just nu ser jag tre alternativ.

1. Någon högre makt vill säga något som jag bör lyssna på, tyvärr har jag inte kunnat lista ut vad detta skulle kunna vara.

2. Det bor ett litet monster i tvättstugan. Jag vet att det låter kliché, men det skulle kunna vara en gammal medieproducent som inte ville lämna Bäckgatan och nu bor där och livnär sig på stumpor. Dock har jag svårt att se var denne skulle få plats, såvida det inte var en väldigt liten medieproducent.

3. Strumpan har förvandlats till ludd och sitter nu fast på filtret i torktumlaren. Detta är nog det mest troliga, men då inga andra kläder har fått några bestående men efter tumlingen så känns det också ganska otroligt.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, jag får rådfråga Jimmy i morgon och se om han har någon lösning.

Annonser

2 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Jag tror på tvåan stämmer bäst in på situationen faktiskt :O Det finns läskigt många konstiga typer som figurerar i tvättstugor..
Tack btw, men vaddå fuck?

Kommentar av lovisa

Skit i strumpan och spänn av lite.
http://www.faravelsforbundet.se/index.php/lankar/41-foer-noejes-skull/124-sheep-game

Kommentar av Bison
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: