Möjligtvis entreprenör, men jag klär inte i kostym.


Slut i huvudet…
2008/11/12, 14:46
Filed under: Uncategorized

Igår var en riktigt jobbig dag! Skolan började klockan halv tio och då började också det som i början var ganska kul, men som på slutet mer liknade en tortyr! Vi hade presentation av våra stereoprojekt. Visst var det trevligt att sitta i ett akustiskt korrekt rum och lyssna på massa bra och mindre bra inspelningar, men framåt fyra på eftermiddagen så kändes det som om huvudet var helt urblåst! Alldeles utmattad gick jag hem för att äta.

Redan klockan sju var jag dock tillbaka i skolan, vi skulle göra en ellab som egentligen borde vara klar, men då ingen av oss riktigt kom ihåg konsten hur man koncentrerade sig bestämde vi oss (jag, Hysteric och Mange) för att gå hem till Mange och skriva lite musik, trots allt lyssnande. Resultatet blev en otroligt smörig gitarrpoplåt som vi, trots att alla hatar gitarrpop, bestämde oss för att göra klart. Någon dag kanske den relesas till er, men då ska ni veta att jag inte stödjer Kid Rock eller någon annan av samma kaliber.

Idag ska vi göra ett nytt försök på laben och kanske skriva lite till, ingen gitarrpop är fullständig utan midistråkar eller blås!

Annonser

1 kommentar so far
Lämna en kommentar
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: