Möjligtvis entreprenör, men jag klär inte i kostym.


ELAC!!!
2008/10/22, 16:59
Filed under: Uncategorized

Igår kom de, men jag hann tyvärr inte skriva något på grund av ett mycket intensivt lyssnande och pluggande. De var lite mindre än jag förväntade mig, men vad gör det när ljudet är ljusår bättre än jag trodde. De är också ruggit snygga, så jag låter nog några bilder säga sina ord innan jag skriver mer. Titta, begrunda och njut!

Efter lite mätningar kan jag konstatera att de med lätthet spelar ner till de 30Hz som de specar och ta mig på orden, då skakar kroppen ganska bra! Jag trodde när jag köpte dem att jag skulle få skaffa mig en sub för att höra de sista oktaverna, men inte!

Diskanten är så fin och nära som man bara kan önska, jag tror inte att jag med min ekonomi skulle kunna få bättre ljud. Nu väntar bara hundra timmar inspelning på lyssningsvolym, 80-85dB. Jobbigt, men sen ska här rockas fett! Vill ni veta mer om dem får ni ringa! Jag berättar gärna och passionerat!

Förövrigt har jag fått ett extrajobb idag. Om ni i framtiden tittar på någon av Luleås eller Skellefteås hemmamatcher på tv så är det 50% chans att det är jag som rattar ljudet ni lyssnar på. En mycket trevlig Sven ringde idag och sa att jag väldigt gärna fick ta den tjänst som fanns ute. Detta känns väldigt bra! Inte bara för att jag ska jobba och tjäna lite pengar utan också för att jag får in en fot i Mediateckoncernen. Ett av Europas största medieföretag med en omsättning på 750 miljoner SEK.

Som ni förstår så dansar jag lite på rosor idag så vill ni få tjänster gjorda eller något annat så är det läge att fråga.

Annonser

2 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Grattis till jobbet! Och sjyssta högtalare! Lagom inkörda tills jag kommer o hälsar på dig 😉

Kommentar av Anton

Alltid! Hundra timmar tar ju bara lite drygt fyra dygn, det är gjort på tre!

Kommentar av andersbranden
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: