Möjligtvis entreprenör, men jag klär inte i kostym.


Måndag och inga Elac, än så länge…
2008/10/20, 13:41
Filed under: Uncategorized

De har fram till 16:00 på sig att skicka ett SMS, sen går jag ner och skriker och hoppar på dem. De har faktiskt haft en hel helg på sig att köra från Ånge till Piteå, det borde till och med posten klara!

Jag skriver mer om de har kommit, nu ska jag iväg på PiteLivemöte och skicka iväg en massa brev hem. Kanske blir det också en konsert ikväll… Vi får se hur saker och ting urartar sig.

Annonser

3 kommentarer so far
Lämna en kommentar

En av de värsta sakerna i livet: att vänta på något man beställt. Eviga förseningar, sömnlösa nätter och okoncentrerad på dagarna.. Jag lider med dig och hoppas de dyker upp snarast!

Kommentar av Jimmyboooy

Och allt känns bara überdåligt! Man har ångest och panik och sitter i ett hörn och skakar för att man tror att världen hatar en. Tro mig jag har väntat nog länge i mitt liv! Kan ingen bara ge mig service?

Kommentar av andersbranden

hallå där….. var lite sparsam med orden, inte sitter du väl i ett hörn, har ångest och tror att världen hatar dig?? bara för ett par högtalares skull!! Kanske du är för bortskämd med service och inte kan hantera att livet ibland faktiskt är att vänta, vänta och vänta…….Ta några djupa andetag och lyft blicken!!! kram

Kommentar av ruthan
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: