Möjligtvis entreprenör, men jag klär inte i kostym.


En kvällspromenad
2008/10/04, 21:20
Filed under: allmänt

Kom precis in från en kvällspromenad. Bara en kort runda för att få lite frisk luft. Piteås storlek till trots så var det helt lugnt där jag gick. Det var inte bara tomt på människor, det var också en total tystnad i luften. Ingen vind som drog genom träden och inga fåglar eller andra djur som väsnades, bara total tysnad. Det enda som hördes var ett långsamt dunkande från Kappa och en och annan bil som körde förbi mig. Det var ungefär som om en atombomb slagit ner och förintat allt liv i Norrbotten, trots det kände jag mig trygg. Jag vet inte varför, men jag gick och njöt av tystnaden och lugnet. Ett lugn som jag inte känt efter att jag flyttade upp hit. Det var otroligt skönt att slippa alla krav och ljud och bara gå och vara.

Om det är feberfrossa som gör att jag skriver så här poetiskt och djupt kan jag inte själv avgöra, får väl se i morgon om jag har kvar samma känsla.

Idag har jag inte gjort något av värde, mest legat i min säng med datorn vid sidan och tyckt synd om mig själv. Jag har också hedrat Kanelbullens dag genom att äta en halv vetekrans. Tennisbollen från föregående inlägg är kvar och har även tagit med sin goda vän F Eber Axelsson. Nu ska jag sova lite och krya på mig, det är ju en dag i morgon också…

Peace!

Annonser

2 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Anders, jag måste säga att det är lite dåligt med bilder… Används inte systemaren eller?

Kommentar av Lovisa

Jag har inte kommit så långt i min fotografutveckling att jag vet när det kan vara värt att ta med den, alltså missar jag de bästa tillfällena allt som oftast. Men jag ska bättra mig, jag lovar!

Kommentar av andersbranden
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: