Möjligtvis entreprenör, men jag klär inte i kostym.


Vilken dag!
2008/09/30, 23:02
Filed under: Uncategorized

Det var länge sedan jag kände mig så upprymd och glad och tro det eller ej, orsaken är inte en ny CD-spelare eller ett par nya högtalare.

Igår bokade vi S1, eller stora studion som den också kallas. Inte kontrollrummet (K1) utan bara studion. Varför? Jag, Mange, Nanni och Eric insåg igår att det skulle vara ruggit kul att jamma lite, bara spela lite tillsammans, inte så pretentiöst och inga krav. Bara jamma för att det är kul. Och kul är nog bara förnamnet, det var underbart roligt att spela lite gitarr tillsammans men några andra. Visserligen hann vi bara med att spela en låt, Killing In the Name med Rage Against the Machine, men det var fullt tillräckligt. Det lät också, mot all förmodan, ganksa bra! Vi får se vart det här drar iväg, men det är inte helt otroligt att det tillslut mynnar ut i en spelning på Kåren, till en början satsar vi nog på Öppen Scen. Vi ska bara se till att Nanni blir lite argare, arg á la Zack De La Rocha.

Förövrigt blev jag idag nästan utesluten ur Mange och Erics vänskapskrets. När vi tittade in i K1 där det stora SSL Duality-bordet står hamnade deras hakor nere vid knäna, men jag som är en behärskad människa (då det inte handlar om USM69) behöll fattningen och såg bristerna. Bland annat så laggade skärmarna på bordet vilket jag påtalade, men det visade sig att det bara var jag som inte tyckte att det var acceptabelt på en konsoll för två och en halv miljon. Mange nästan skrek att det var minsann var mina ögon som såg för snabbt och Eric sa att inte skulle väl han klaga på min fru om jag hade någon. Vilket som, så insåg jag att det var en bra affär att titta på bordet innan vi skulle åka och äta; det första Eric sa när vi kom in på Big Boy var: – All on me!

Over and out! I morgon blir det ellab på OP-förstärkare och eventuellt en ny CD-spelare (den skickades idag från Ånge där de hade sorterat om den).
Thanks for listening!

Annonser

Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: