Möjligtvis entreprenör, men jag klär inte i kostym.


Alla verkar vilja ha pengar av mig…
2008/09/26, 12:55
Filed under: allmänt

Igår Bredbandsbolaget, idag Tre. Alla verkar vilja blåsa mig på pengar. Dagens episod utspelar sig på tre.se och hos Tres kundtjänst.

En blåsig dag som denna tyckte jag var en utmärkt dag att spendera pengar. Alltså, jag satte mig ner för att betala räkningar, detta nödvändiga ont man får som ett brev på posten den dag man blir vuxen. Allt gick bra och jag grät lite över varje spenderad krona, men då hände det! När jag skulle betala Tres faktura för telefonabonnemanget så tyckte jag att den var aningen stor. Jag kan väl inte ringt för sex hundra kronor bara på några veckor? Det gjorde jag inte ens när jag var ute och jobbade som mest i sommras. Följande händer: Jag går in på fakturaspecifikation och ser att de vill ha 179kr plus moms för min kära HTC som jag tyckte behövde bada i sommras och nu har slutbetalat. No way, tänkte jag och precis som Brucean i Die Hard så kände jag för att dra någon amerikansk klichékommentar med en mörk och djup röst. Jag ringde upp Tres kundtjänst och fick hjälp av en liten stackare som hette Lisen. Hon blev väldigt konfunderad och var tvungen att konsultera en kollega för att kunna hjälpa mig. Det visade sig till slut att det var ett systemfel hos dem som gjorde att de inte kunde ta bort betalningar på mitt konto, bara lägga till (smart affärsidé egentligen). Efter lite krångel fram och tillbaks så lyckades hon dock lägga till en faktura med negativt index och på så sätt får jag tillbaka allt som jag har betalat för mycket.

Vad har jag nu lärt mig på det här då? Inte så mycket, men jag känner mig iallafall ganska mycket mer vuxen. Och det är ju alltid kul och sitta och vara arg över telefon… 🙂

Over and out! Thanks for listening!

Annonser

Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: