Möjligtvis entreprenör, men jag klär inte i kostym.


Tänker du samma som jag B2? Uppenbarligen inte…
2008/09/12, 12:23
Filed under: allmänt

Bredbandsbolaget (även kallat B2) borde någon ta och trycka upp någonstans! Orsak: De har inte ens skickat min router… Jag beställde en trådlös router från dem förra onsdagen, den ingick i det 100/10 abonnemang som ingick i lägenhetshyran. Detta skulle ta mellan tre och fem arbetsdagardagar. Olyckligtvis kom en helg i mellan så jag gick och grät tyst för mig själv över att inte ha något internet undere helgen. Nu har det gått ytterligare fem dagar och jag har inte fått den. Dessutom fick jag idag av B2:s kundtjänst veta att de inte hade skickat den. Aaaarghh!

Jaja inte så mycket att göra, jag får väl snylta på vänner under helgen och hoppas på att den kommer på måndag eller så…

Over and out!

Annonser

4 kommentarer so far
Lämna en kommentar

I-lands-problem men ändå riktigt jobbigt…
I feel for you brother…
Ha det gott!

Kommentar av Simon

Ja, du Anders, skönt att höra vad du där uppe i landet får göra. Plugga, pryla,prata, pussas? Det är bra att du av vänner bjussas. Här i Rimmet går Olivias liv galant; äter, jobbar och sover konstant 🙂 I Jönet går Lisas liv i kullar; ömsom jobbar ömsom bakar bullar 🙂 Just nu vi träffats för en stund då Lisa saknade Olivias hund. Saknar dig det gör vi båda, för att du alltid här höll låda. Vad som än nu sägs så älskar vi dig, PEISS (På Ett Icke Sexuellt Sätt)

XOXOX

Kommentar av Lisolivia

Hej min älskling!
Det var allt för länge sedan, sorry att jag inte sökt kontakt tidigare. Men du känner väl mina telepativa saknadsvibrationer ända från oslo till norraaste piteå?
Vi sitter just nu i vårt nya fina kök och trvis som fiskar i vatten. Ska på jobbbintervju imorgon, both of us! 🙂

Ta hand om dig och dina ljudgrejer (jag beklagar djupt matemetikproblemen, jag förstår hur du känner dig men ta en bulle så blir det strax bättre)
Kom hit någon dag vettja!
KRAAAAM på re!
(by the way, watch calandiva.blogg.se, det är jag aom är den beryktade gästbloggaren)

Kommentar av Amanda

klart Ilandsproblem…. tänk så mycket annat du kan använda tiden till… som ut och promenera/springa i det fina vädret, läsa böcker, skriva brev, plocka lingon, spela instrument, lyssna på musik, gå på konsert, bio….. tusen andra saker, bara brist på kreativitet hindrar. Förresten så kan man fundera om man ska trycka upp ngn bara för att men inte har störst prioritet…Men jag hoppas ändå att du får din router snart
tankar från rutan…..

Kommentar av iréne brandén
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: