Möjligtvis entreprenör, men jag klär inte i kostym.


Ny lägenhet och kanske ny dator…
2008/09/04, 17:56
Filed under: allmänt

Fick min lägenhet i tidsags och har ägnat de nuvarande dagarna att inreda den med de enkla medel som finns som student. Än har jag dock inte hittat på något bra sätt att placera eventuella framtida högtalare.

Till helgen kommer mamma upp och får lägga några händer vid lägenheten, typ stascha upp kylskåpet rejält. Det kan behövas, jag börjar bli trött på gröt och spagetti och köttbullar. I övrigt ser jag min chans att visa att jag behöver någon som kan laga min mat i helgen och se till att jag inte sover så länge på morgnarna.

I skolan har vi precis börjat med de kurser som vi ska läsa denna termin. Det är Ljudelektronik 1 och Ljudteknik 1. I ljudelektroniken kommer vi lära oss allt om analoga kretsar och sånt mys. I Ljudtekniken blir det stereoinspelning, PA-teknik och musikkunskap (det är allt från musikteori till instrumentkännedom).

Ny dator då, jag samlar just nu alla argument jag kan hitta för att köpa en ny bärbar dator. Min nuvarande hittar på nya fel varje gång den startar. Senast tyckte den inte att nätverkskortet var någon skön lirare så den skapade ett felmeddelande om att det inte fanns något alls. Så nu kan jag inte koppla upp till trådbundet nätverk. Jaja, någon gång måste den skrotas, det kanske är dags nu?

Over and out!

Annonser

1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Tack för ditt lilla samtal. Mysfaktorn i hjärtat var hög! Kul att läsa om dina äventyr, det kommer det att fortsättas med.

Puss PEiSS

Kommentar av lisafisa
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: