Möjligtvis entreprenör, men jag klär inte i kostym.


Inför ”Fråga Olle”…
2008/08/27, 13:57
Filed under: allmänt

Fatta vilken skola va!? Alla är jättesnälla och trevliga, personalen i skolresturangen säger: ”Trevlig dag” när man lämnar disken, det finns oändliga mängder ljudutrustning och det bästa av allt… *trumvirvel* ”Fråga Olle”-Olle (Olle Waller) kommer hit ikväll! Bara för oss nollor, en helkväll med frågor och svar om sex och relationer. Nu kan man ta igen all sexualundervisning som man fnissade sig igenom under lågstadiet, rodnade sig igenom under mellanstadiet och inte fick under högstadiet. Nog om det, uppdatering med bilder kommer i morgon!

Fick mig en känga av Anton idag om att bloggen inte uppdateras tillräckligt ofta, så nu kommer ett kort sammandrag av de senaste fyra dagarna i mitt liv.

Söndag: Efter att på lördagkvällen känt mig lite febrig till följd av en nyligen införskaffad förkylning tog jag mig en riktigt lugn dag. Jag vaknade vid tolv och kände mig även denna dag lite febrig, detta gjorde att beslutet om att somna om inte blev så svårt som jag hade förväntat mig. Frukosten fick istället vänta tills två. Ingen tid alls om man heter Jimmy och bor i Rimforsa, men i Anders värld så är det ganska ovanligt. Resten av dagen gick åt till att spendera tid framför Project Runway på trean och att läsa den otroligt roliga serietidningen Larsson.

Måndag: Denna dag var värst med tanke på förkylningen, jag vaknade av att jag hade så mycket slem i halsen så att det var svårt att andas. Jag tittade på schemat och tänkte: ”Göra och kolla på en massa kortfilmer, gå till kåren och bli ännu mer förkyld eller ta en lugn dag till och bli frisk…”. Även detta blev ett ganska lätt beslut! Så [insert föregående stycke].

Tisdag: Fit for fight igen! Och vilken dag sen! Körövning med nollekören, en seriös kör som alla nollor måste vara med i. Vi sjöng ett Ale Möller arr. på en fiskarvisa och ett specialskrivet stycke med en otroligt utmanande och rolig basstämma… NOT! En lång ton med samma värde på elva (11) sidor! På kvällen vankades studentfest och som vanligt urartade den för en del, jag var istället duktig och fick ett plus för att jag hjälpte en klasskompis som inte riktigt var vid sina sinnens eller bens fulla bruk.

Onsdag: Trött och sliten efter gårdagen, men gratis frulle på kåren! Dessutom ett mycket trevligt besök i Acusticums företagsby, blanda annat en kort föreläsning av killarna som har ägnat några år åt att utveckla DigiWall. Kul och inspirerande! Nu är det snart dags för Fråga Olle, men innan det blir det en tallrik gröt, på studentvis…

Annonser

2 kommentarer so far
Lämna en kommentar

tjena hejsan skönt och slippa mammas tjat va?
Jag är tveksam om du skulle få springa runt halvförkyld på nollningen då. Hade gött men ragga inte för mycket bara.

Kommentar av minstingen Brandén

Det finns vissa fördelar med att inte bo hemma, ja!

Kommentar av andersbranden
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: